Oppussing og renovasjon

Har du et slitt kjøkken med utdaterte og lite praktiske løsninger? Eller kanskje et bad som kunne trengt en liten oppfriskning designmessig? Med oppussing og renovasjon kan vi hjelpe deg å gi boligen et helt nytt uttrykk.

Sørum Bygg hjelper både bedrifter og private med oppussing og renovasjon. Vi sørger for at prosjektet ditt realiseres, enten det er snakk om maling av vegger eller mer omfattende renovasjon.

 

Oppussing av bolig og leilighet

Dersom du har kjøpt et eldre hus som har en lite tiltalende stil, vil du kanskje ha et ønske om å sette ditt eget preg på boligen. Noen ganger skal det ikke så mye til for å gi boligen et mer personlig eller tidsriktig uttrykk.

Ved å legge nye lister, bytte ut noen gamle vinduer og male veggene, kan boligen i mange tilfeller bli slik du hadde drømt om. Sørum Bygg har dyktige malere og tømrere som sikrer at boligen din pusses opp på en forsvarlig og effektiv måte.

Vi kan hjelpe deg med både store og små oppussingsprosjekter. Her er noen av tjenestene vi utfører:

  • Maling av vegger og tak
  • Sliping av gulv
  • Nye vinduer
  • Flislegging

 

Renovasjon av boligbygg

Uttrykk som «oppussing» og «renovasjon» brukes mye om hverandre, men sistnevnte er ofte av mer komplisert eller omfattende art. Mens oppussing først og fremst handler om å fikse på synlige overflater, vil renovasjon handle om mer omfattende restaurering.

Ved renovasjon av bolig rives kanskje veggen ned til bjelkelag eller betong, og den bygges deretter opp på nytt. Dette er kanskje mest aktuelt dersom veggene har dårlig isolasjon eller om boligen er rammet av større skader.

Mange foretrekker å få hjelp til større renoveringsprosjekter, da jobben ofte krever inngående byggteknisk kunnskap. Sørum Bygg kan blant annet hjelpe deg med følgende:

  • Totalrenovering av bad
  • Totalrenovering av kjøkken
  • Restaurering av eldre boliger
  • Nye vegger og etterisolasjon
  • Nytt gulv

 

Renovere eller rive?

Er boligen din svært gammel eller rammet av råte eller mugg, vil det ofte være nødvendig å rive og bygge nytt.

Sørum Bygg kan hjelpe deg med renovasjon av eldre boliger. Vi kan sette opp nye og mer moderne konstruksjoner, eller restaurere og bevare det opprinnelige designet.

 

Oppussing eller renovering av bad og kjøkken

Blant rommene flest ønsker å pusse opp eller renovere, finner vi bad og kjøkken. Dette er ofte de mest kompliserte rommene å pusse opp, og krever ofte både elektriker, rørlegger og tømrer.

Det er viktig å planlegge godt dersom bad eller kjøkken skal pusses opp. Tenk for eksempel på at dokumentasjonskrav kan foreligge når våtrom pusses opp, og at rommene skal pusses opp i tråd med forskriftene.

Sørum Bygg kan blant annet hjelpe deg med flislegging av bad, og sikrer et resultat av høy kvalitet og god standard.

Trenger du hjelp med renovering eller oppussing?

Dersom du har en leilighet, enebolig, hytte eller andre bygg som trenger å pusses opp eller renoveres, kan Sørum Bygg hjelpe deg. Vi kan også hjelpe med renovering og oppussing av kontorer og næringsbygg.

Kontakt oss i dag dersom du har noen spørsmål!

Mer informasjon om tjenesten