Bygging av boligbygg og leiligheter

Sørum Bygg driver med byggetjenester over hele landet, og kan hjelpe deg med å realisere ditt neste byggeprosjekt. Vi har nøkkelkompetanse innen boligbygging og bygging av leiligheter, og kan hjelpe med både store og små prosjekter.

Har du en tomt der du planlegger å bygge eneboliger, leilighetskomplekser eller kanskje en hytte? Våre tømrere hjelper deg!

 

Nybygg | Vi bygger hus fra bunnen av

Sørum Bygg kan tilby totalpakker for deg som trenger nybygg. Vi hjelper deg med alt fra planering av tomt til ferdigstilling av innflytningsklart hus.

Vi tar utgangspunkt i dine ønsker for arkitektur, design og planløsning. Målet vårt er å levere funksjonelle boliger av høy kvalitet, som kan komme innflytterne til glede i mange år fremover.

Dersom du trenger gode råd til valg av løsninger og materialer, kan Sørum Bygg hjelpe deg. Våre håndverkere har bred kompetanse innen nybygg, og bidrar til at du kan realisere boligdrømmen.

 

Tilbygg og utvidelse av eksisterende bygg

Mange av våre kunder har behov for mindre byggeprosjekter. Kanskje du har behov for utvidelse av eksisterende bolig med et ekstra soverom? Eller ønsker å gjøre hytten din større? Vi kan blant annet hjelpe deg med følgende:

  • Utvidelse av bolig eller hytte
  • Garasje
  • Ekstra etasje
  • Redskapsbod
  • Terrasse
  • Hems
  • Brygge

 

Gulv, vegger og tak

Ved bygging av boligbygg og leiligheter kan Sørum Bygg blant annet hjelpe med tak, vegger og gulv.

Vi har en gjeng dyktige og erfarne gulvleggere med god kompetanse på feltet. Resultatet er et gulv du kan få glede av i mange år fremover.

Sørum Bygg kan også levere komplette og robuste takløsninger – både til deg som restaurerer eller holder på med nybygg. Vi kan blant annet levere taktekking til leiligheter og boliger.

Dersom du trenger hjelp med å bygge vegger kan vi hjelpe deg på dette området også. Vi kan også bistå med etterisolering av vinduer, vegger eller gulv. Dette kan resultere i at boligen får et bedre inneklima og lavere energiforbruk.

 

Høy kompetanse sikrer fornøyde kunder

Sørum Bygg hjelper både private og bedrifter med boligbygging eller bygging av leiligheter. Uansett kan kundene våre forvente at prosjektet ferdigstilles til avtalt tid og pris, og at resultatet blir av høy kvalitet.

Våre ansatte har erfaring med alt fra tømring og maling til flislegging, og sørger for at boligen din blir akkurat slik du hadde forestilt deg.

Det er viktig for oss å kommunisere med deg gjennom hele prosessen. Du vil hele tiden være oppdatert på prosessen, og kan komme med innspill underveis. Vi lytter alltid til deg og dine ønsker.

 

Fagmessig utførelse

Effektivitet og nøyaktighet er viktige nøkkelord når vi bygger boliger eller leiligheter. Bygging av boligbygg krever flid og et øye for detaljer, og det er viktig å ha god byggteknisk kunnskap.

Vi arbeider etter byggteknisk forskrift, og sørger for at alle tekniske krav til byggverket er tilfredsstillende. Et boligbygg skal ikke bare være flott å se på – det skal også være trygt å oppholde seg i.

Sørum Bygg vektlegger høy byggkvalitet, enten vi driver med bygging av bolig, hytte eller leiligheter.

Trenger du hjelp med bygging av bolig eller leilighet?

Sørum Bygg hjelper deg med bygging av boligbygg, hytter og leiligheter. Dersom du har noen spørsmål, hjelper vi deg gjerne med gode råd.

Kontakt oss på e-post eller telefon i dag!

Mer informasjon om tjenesten